Organiseer zelf een cursus of lezing

Organiseer zelf een cursus, training of lezing

U kunt ons uitnodigen voor een cursus, training, of lezing in uw gemeente, kring of vereniging. Alleen of samen met andere kerken en gemeentes. Deze activiteiten kunnen aangepast worden aan de doelgroep, overdag of 's avonds of zaterdagen.

Zo geven we bijvoorbeeld de cursus :bijbels omgaan met stress op vier avonden of twee zaterdagen, aan gemeenteleden, en of hulpverleners, patiëntengroepen, of bedrijven. Ook is het mogelijk een introductieavond van een cursus te geven, met de mogelijkheid zich daarna in te schrijven.

Andere voorbeelden van cursussen zijn: assertiviteitstraining, pastorale cursussen, psychosomatiek voor hulpverleners, spirituele stromingen in de gezondheidszorg, bijbels mensbeeld in een 'holistische benadering'. Ook geven we veel lezingen en seminars over de onderwerpen van de artikelen die op de eerste pagina genoemd staan.

• Een cursus Bijbels omgaan met stress (een of twee zaterdagen of vier avonden) of andere cursussen zoals hierboven vermeld. Veelal worden cursussen door de werkgever vergoed.
  • Introductieavond over christen zijn en assertiviteit. Eventueel gevolgd door een cursus die u ook open kunt stellen voor anderen.
  • Een lezing over onderwerpen als: stress, new age, burn out, occultisme, geestelijke stromingen, psychosomatiek, pastorale thema's, alternatieve geneeswijzen, demonie, bijbels holisme,en nog veel meer.......... (zie onder andere de artikelen op beginpagina)

U kunt ook informeren naar een geheel verzorgde cursus in ons centrum.

Kosten voor een lezing € 125,- en voor cursussen minimaal € 135,- per dagdeel, avond, middag of morgen (per cursusleider) + autokosten Oudewater vice versa (€ 0,23 p/km) Dit is exclusief de kosten van organisatie zoals huur, koffie/thee, publiciteit, cursusmateriaal, etc. Dit dient u als organisator (met hulp van ons) zelf te doen.

Vaak worden lezingen en cursussen ook door verschillende kerken/gemeentes gezamenlijk georganiseerd.

Stichting Promise, Lange Burchwal 80, 3421 SM Oudewater, Tel. (0348) 563359 of 567670

klik hier voor route

Categorie: Algemeen