IT vrijwilliger gezocht!

hart hand

Stichting Promise staat al meer dan 35 jaar voor bijbels denken over gezondheid. Behalve via het kwartaalblad Promise Magazine proberen we ook via internet dit bijbelse denken te stimuleren. Op onze website staan 560 unieke en diepgravende artikelen die voor iedereen beschikbaar zijn. De website is in 1999 pro deo  gemaakt en is toe aan een grondige renovatie. We zoeken iemand die ons kan helpen de website vanuit een Joomla-setting over te zetten naar een WordPress georiënteerde website. Helaas kunnen we een professional niet betalen.  Ook zijn we op zoek naar mensen die ons financieel willen steunen. De verwachte kosten met hulp van vrijwilliger(s) bedragen ongeveer € 2000,--. Dank voor uw steun en gebeden

 Voorstel aanpak website www.stichting-promise.nl 

Aanleiding: Op de website van stichting Promise staan momenteel 559 uitgebreide artikelen. De website is gemaakt pro deo in 1999 en kan een flinke update gebruiken. In de loop van de jaren zijn er links en rechts dingen toegevoegd waardoor de website minder 1 geheel oogt en achterhaald is. 

Enkele noodzaken: 

 1. Uitgebreide zoekfunctie - bezoekers kunnen daarmee op titel, inhoud en categorie zoeken 
 2. Leesbaarheid - de artikelen hebben verschillende opmaak, dubbele titel, en voetnoten kloppen niet of zijn weggelaten. Ook is de website niet ‘responsive’, lastig te lezen op kleine schermen van smartphones en tablets. 
 3. Vindbaarheid - via zoekmachines. heeft te maken met de techniek en opmaak van de teksten. 
 4. website aanpassen - wordt vaak als ingewikkeld ervaren. Vrijwilligers zijn overbelast. 

huidige website functionaliteiten:

 1. 2talig - Engels / Nederlands 
 2. Pagina’s en berichten (artikelen) 
 3. inlogfunctie 
 4. downloadbare e-books 
 5. Social share – delen voor social media 
 6. Formulier 
 7. beperkte zoekfunctie 

Toekomstige website functionaliteiten Plugins (gratis) stukjes software die de functionaliteit van de website verder uitbreiden Basis Wordpress; open source. Template Visuele schil (uiterlijk/ design) van de website. Makkelijk te wisselen. Homepage pakkende welkomsttekst en een linkjes naar laatste artikelen. 

Menubalk Duidelijke menubalk, nieuwe menu structuur. 

Teksteditor Makkelijke editor om teksten te bewerken. Zoekmachines Yoast-plugin Google vriendelijk - SEO (search engine optimalisation). Tagcloud trefwoorden (helpen bij google ranking). 

Zijbalk uitgebreide zoekfunctie & zoekwoorden. Footer onderkant van de website, algemene contact gegevens. Contact contactformulier, aanmeldingsformulier. Responsive website past zich aan de beeldschermgrootte. 

Afbeeldingen Gebruik maken van gratis afbeeldingen bij artikelen. 

Inloggen Gratis voor betalende leden. Multilanguages 2talig, Nederlands / Engels (hele website?). 

betaalsysteem Mollie - betaal via ideal, creditcard en paypall. Gebruikers Meerdere gebruikers die toegang hebben tot (een gedeelte van) de website. 

Voetnoten Eenduidige tekstopmaak inclusief voetnoot functie. 

Bladerbaar Online het magazines / ebooks kunnen doorbladeren. 


Share:Del.icio.us!Facebook!Google!Live!Yahoo!

Categorie: Algemeen