Cursus Bijbels omgaan met spanningen

stress

In de afgelopen jaren hebben meer dan 12000 mensen deelgenomen aan de cursus ‘Omgaan met Stress’ van de Stichting Promise. De cursus wordt nu alleen nog gegeven op uitnodiging van kerken, bedrijven of pastorale werkers.  Het begeleidende cursusboek (3edruk) is inmiddels uitverkocht en wordt niet meer herdrukt. Toch willen we nog veel informatie van deze cursus voor geïnteresseerden beschikbaar stellen. Binnenkort hopen we ook meer praktische oefeningen op video op te nemen en op onze website te publiceren. Nu zijn er al verschillende delen van deze populaire cursus te downloaden.

Let op alle artikelen video en lezingen vallen onder copyright klik hier

Lezingen:

• Lezing : Omgaan met stress deel 1 (voor Reveilleweken) met gebarentolk . Klik hier
  • Lezing : Omgaanmet stress deel 2 (voor Reveilleweken) met gebarentolk   Klik hier
  • Video Vrouwzijn 1990 interview en enkele oefeningen.Klik hier

Artikelen:

• Artikel : Ontspanningsoefeningen. Wat wel en wat niet? Hierin worden enkele methodes van ontspanningsoefeningen naast elkaar gezet. Welke kunnen niet de Bijbelse toets doorstaan en wat zijn de uitgangspunten van een verantwoordde Bijbelse methode. Klik hier

Voor abonnees:

De beschrijving van enkele oefeningen zijn voor (on-line) leden te download en via:

Ademoefeningen ter ontspanning (Flash en pdf) Klik hier

Spierontspanningsoefeningen (Flash en pdf) Klik hier