abonnement 2013

alt

Abonnementsgeld 2013 en toekomstvisie

We mogen weer terugkijken op 2012 als een gezegend jaar. In ons kwartaalblad hebben we dit jaar artikelen geplaatst over een christelijke visie op euthanasie, behandelmethodes , de vrije wil, mesologie, apologetiek,pastorale onderwerpen en nog veel meer. Het afgelopen jaar hebben we, net als andere christelijke magazines, helaas veel opzeggingen van abonnementen gehad. We hopen dat u ons werk ook dit jaar wilt steunen, zodat we het blad, dat door alleen vrijwilligers belangeloos gerund wordt, kunnen blijven uitgeven. We houden onverminderd vast aan een minimale abonnementsprijs van € 12,50- per jaar om de drempel laag te houden voor mensen die wat minder kunnen betalen; de werkelijke kosten bedragen ongeveer het dubbele. We rekenen op een extra bijdrage van hen die dat kunnen betalen. Dit jaar hebben we dankzij die extra bijdragen onze financiën net rond kunnen krijgen. Door uw bijdrage aan ons blad steunt u ook ons werk via de website "http://www.stichting-promise.nl" waar meer dan 16000 bezoekers per maand tot de meer dan 300 artikelen vrij toegang hebben. Behalve dat de website een vraagbaak is naar deze artikelen, en voor vele pastorale vragen, komen we via de website ook in contact met veel mensen die op zoek zijn naar God en functioneert de site ook als een evangelisatiemiddel. Door de toenemende digitalisering van veel bladen verdwijnen veel papieren versies. We willen graag weten of u in de toekomst (DV 2014) nog steeds prijs stelt op een ‘papieren’ magazine, of dat u zich liever abonneert op een digitale versie, die goedkoper zal zijn. Één van de gevolgen van een teruglopend abonneebestand is het feit dat we van de oplage van 2500exemplaren steeds meer nummers overhouden. Minder exemplaren drukken, doet de prijs niet dalen, we zijn dan ook op zoek naar Bijbelscholen, gemeentes of kerken die tegen vervoers- of portokosten een aantal nummers willen afnemen.

De rekening van het abonnementsgeld van 2013 vindt u als adresdrager bij het januarinummer 2013. U kunt uw bijdrage storten op ING giro 4906197 ( iban :NL10INGB0004906197 bic: INGBNL2A of bank rek. 391683071( iban NL58RABO03916.83.071 bic: RABONL2U) t.n.v. St. Promise, Lange Burchwal 80, 3421 SM te Oudewater. Met vermelding van uw relatienummer of adres Voor België: minimaal € 17,- het iban nr van de Belgische rek is BE09000169299857 t.n.v. St. Promise, Oudewater, Nederland.

Hartelijk dank voor uw gebeden en financiële bijdrage,

Gerard Feller

alt

Wilt u ons steunen door een extra bijdrage of het geven van een cadeau abonnement?

Ja, ik geef een jaarabonnement cadeau

Ik maak minimaal € 12,50 over op rekening 4906197 of bank rek. 391683071 (let op dit is geen machtiging voor overschrijving)

Mijn naam is:

Mijn adres is

Postcode Woonplaats

Mijn tel.nr of e-mailadres is

Ik geef een jaarabonnement 2013 cadeau aan:

Dhr/mevr

Adres:

Postcode Woonplaats

Stuur deze bon in een gefrankeerde brief op naar Stichting Promise, Lange Burchwal 80, 3421 SM Oudewater of mail deze info naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Categorie: Algemeen