Promise, een nieuwe website!

richtingsbord Een nieuwe site? Een nieuwe toekomst voor de stichting.

We hebben een nieuwe site: www.stichtingpromise.com Deze site waarop u nu bent wordt daarom niet meer geüpdate en zal per 1-1-2022 uit de lucht gaan. Als Stichting Promise gaan we door op de nieuwe site met artikelen, interviews en meer! Kijk snel op www.stichtingpromise.com!  Let op: de webshop op deze site is gesloten! Voor verdere info  klik: doneer  of maak een donatie over op Iban NL58RABO 0391683071tnv Stichting Promise

Toekomst

Aangezien de oplage van ons tijdschrift nog maar klein is en de kosten daarvan aanzienlijk, hebben we besloten om verder te gaan als online medium. In oktober verschijnt het laatste nummer van Promise. We zullen desalniettemin evenzoveel en evenzo goede artikelen blijven publiceren, alleen nu rechtstreeks op de website. Daarbij willen we ook ons Engelstalige deel, dat heel veel mensen bereikt van overal uit de wereld, door laten groeien en verder tot bloei laten komen.Hier hoort ook een nieuwe website bij. Deze nieuwe website is nu al in de lucht (www.stichtingpromise.com) en aan het einde van het jaar zullen we daar definitief naar over gaan. Het materiaal van de oude site, zal in de komende maanden overgeplaatst worden naar de nieuwe.

Sociale media

Daarnaast willen we onze vleugels uitslaan naar sociale media, met name naar YouTube. We willen interviews gaan houden met theologen, schrijvers, ethici, voorgangers en andere denkers over allerlei onderwerpen die bij de Stichting Promise passen. De opzet is hierbij verkennen, luisteren en ontdekken en zo verdieping en inzicht krijgen in wat er speelt en waar iemand zich mee bezig houdt. Al 37 jaar gaan we onze weg met Stichting Promise en al die tijd heeft God ons gedragen en geleid. Hij heeft ons gezegend. Velen van u hebben die reis, geheel of gedeeltelijk, met ons meegemaakt. Daar zijn we dankbaar voor. Ons doel is u tot zegen te zijn in uw wandel met God door richting te wijzen waar dat kan en u te ondersteunen. We bidden en hopen dat we dat in de toekomst mogen en kunnen blijven doen.

Steun ons werk!

U kunt ons werk op uw beurt ondersteunen met gebed. Dat hebben we zo nodig. Bidden voor elkaar is belangrijk. Bezoek daarnaast eens onze nieuwe site en wen alvast een beetje aan de nieuwe layout (www.stichtingpromise.com). Mail ons als u iets mist of graag zou willen zien. Feedback is altijd welkom en wordt gewaardeerd. Mogen wij u ook vragen ons te ondersteunen als dat binnen uw mogelijkheden ligt? In het verleden hadden we de inkomsten van de abonnementen van het tijdschrift. Dat stopt na het laatste nummer. Toch houden we onkosten. Met een donatie zou u ons en ons werk erg helpen.

De toekomst ligt voor ons en vol vertrouwen gaan we voorwaarts. Met de Heer. Met u. Samen zoeken naar de wil van God in ons leven op het gebied van pastoraat, ethiek, geestelijke stromingen en geloofsverdediging. Samen tot zegen voor de wereld, samen ons laten gebruiken door de Heer als richtingwijzers op het smalle pad.

roelof ham kleinRoelof Ham

(nieuwe) Hoofdredacteur en voorzitter Stichting Promise