Neem een Promise Magazine abonnement

voorkant

Steun de uitgave van het Promise Magazine 2021!!         We willen naast de online uitgave ook graag de uitgave van het blad continueren. Maak een extra gift over of steun ons met een abonnement.          Het Promise Magazine bestaat al meer dan 36 jaar! Enkele cijfers: met het komende nummer in oktober (DV) meegerekend, hebben we 144 edities uitgegeven. In al die jaren zijn er honderden artikelen gepubliceerd, die voor een groot deel op onze website staan. Getuige de respons van duizenden mailtjes en brieven heeft het thema ‘Bijbels denken over gezondheid’ altijd op veel belangstelling kunnen rekenen. En nog steeds! Ook wordt onze website druk bezocht. Volgens de statistieken waren er alleen al in februari van dit jaar 7400 actieve gebruikers en 8900 downloads). In het oktobernummer o.a.: De geestelijke mens, channelen, seks en moraal, en kinderen en de hel.

Dat betekent gemiddeld ongeveer 250 bezoekers per dag die daadwerkelijk artikelen lezen en downloaden. Ook zijn er kritische mailtjes van andersdenkenden. We zien het ook als onze opdracht om ook met hen in contact te komen en van gedachten te wisselen. Menigmaal heeft dat geleid tot veranderingsprocessen en tot bekering. Op de website staan ongeveer 600 uitgebreide artikelen en analyses opgetekend. Sinds enkele jaren vertaalt Ursula Moestapa belangrijke artikelen in het Engels. Deze artikelen zijn ongeveer 900.000 keer bekeken door bezoekers vanuit de gehele wereld, maar vooral vanuit de U.S.A., België en Suriname. Veel artikelen zijn 40.000 tot 50.000 keer bekeken.

Vijftig procent werd bekeken via desktop, 43 % via mobiel en 7 % via tablets. De laatste jaren hebben we ons vooral gericht op vier belangrijke thema’s: geestelijke stromingen, apologetiek, pastoraat en ethiek. We voelen ons als redactie bijzonder bevoorrecht om dit werk te mogen doen. 2021 We willen DV ook zeker het komende jaar weer verder gaan met de website, met het toevoegen van actuele artikelen en de correspondentie daaromheen. De vraag is of we ook met het Promise Magazine in 2021 door kunnen gaan. Het aantal betalende abonnees is, evenals bij veel evangelische bladen, in de loop van de jaren drastisch verminderd.

Al het werk rondom het blad, de redactie, auteurs en vormgeving wordt belangeloos en kosteloos door vrijwilligers gedaan. Maar de druk- en portokosten zijn voor de bestaande abonnees en het abonnementsgeld niet voor 4 nummers meer op te brengen. We willen vanzelfsprekend ook doorgaan met een deels betaald online abonnement. Maar als we in 2021 ook met het fysieke blad voorlopig voor één jaar door willen gaan zullen we minimaal 2500 à 3000 euro extra aan giften voor oktober 2020 moeten ontvangen. Dan kunnen we in het oktobernummer duidelijk maken of we, naast het online abonnement, ook doorgaan met het fysieke blad. Wilt u een gift specifiek voor het continueren van het blad in 2021 overmaken, dan kunt u een donatie doen via onze website: ‘Magazines; bekijk uitgaven’.

Of overmaken op rek. nr. NL10INGB0004906197 óf NL58RABO03916.83.071 t.n.v. Stichting Promise te Oudewater, onder vermelding van: gift Promise Magazine.

Hartelijk dank voor uw gebeden en gaven! Namens de redactie, Gerard Feller

Promise Magazine 2020 3

Het nieuwe Promisemagazine juli  2020 is nu al voor abonnees online in te zien. Ook in flash bladerformaat en ebook (Te bekijken via kopje 'Magazine' en 'Inloggen/uitloggen' en vervolgens 'Bekijk uitgaven' onder kopje Magazine) In dit nummer o.a.:De oorlog tegen het corona virus; geestelijke adoptie door de kerk, Boekbespreking :Renovated; Reincarnatie? Jehova's getuigen in de 2e wereldoorlog  Neem een online jaarabonnement voor €12 Ook kunt u dan de tientallen eerder uitgekomen magazines en ebooks bekijken of downloaden

Categorie: Algemeen

Webwinkel

Winkelmandje

Uw winkelwagen is leeg

Promise Magazine

Steun ons werk en neem een abonnement op ons blad vanaf slechts € 12 per jaar!

Wie is er online?